Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sky Wars

Eğlenceli, birinci şahıs aksiyon oyunu Sky Wars'ta yüzen adalarla dolu dev bir arenada 8 oyuncuya kadar savaşın. Göreviniz, haritanın ortasındaki en büyük adaya ulaşmak, diğer oyuncuları yenmek ve ayakta kalan son kişi olmak!
 
Bu heyecan verici oyunun çok basit kontrolleri var: Kamerayı ve mayın bloklarını hareket ettirmek için sağ parmağınızı kullanırken karakterinizi sol baş parmağınızla hareket ettirin. Ayrıca perspektifi değiştirmek için ekranın sol üst köşesinde bir tuş yer alır.
 
Sky Wars bir çok haritaya, yüzlerce karakter görünümüne ve elbette yüzlerce farklı blok tipine sahiptir. Sadece bununla sınırlı değil, zırh ve savaş yapabilir, baltalar, kılıçlar, ok ve daha fazlasını içeren bir sürü silahla savaşabilirsiniz. Ya da gerçek bir meydan okumaya hazırsanız, oyunu sadece yumruklarınızla kazanmayı deneyebilirsiniz!
 
Sky Wars, ünlü BLockman Go'nun en popüler oyun modunu temel alan çok eğlenceli bir oyundur. Aslında, her iki oyun da aynı takım tarafından geliştirildi, bu yüzden neredeyse aynı oyun deneyimine sahipler. Bir deneyin ve ayakta kalan son oyuncu olun!

aksiyon macera
3 Point Contest HAWK: Freedom Squadron
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Sky Wars 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Sky Wars
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız