Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Second Galaxy

Second Galaxy, size bir uzay gemisinin kontrolünü veren bir rol yapma oyunudur, böylece evreni dilediğiniz gibi dolaşabilirsiniz. Yol boyunca arkadaşlar ve düşmanlar edinebilir, galaksinin her yerinde her türlü görevi yerine getirebilir ve temelde usta bir uzay gemisi pilotu olabilirsiniz.
 
Second Galaxy'deki kontroller, Elite Dangerous veya Star Citizen gibi benzer oyunlarda bulacağınızdan çok daha basittir. Uzay geminizi genellikle aktif bir göreve veya uzayda belirli bir alana dokunarak hareket ettirebilirsiniz. Benzer şekilde, düşmanınızı hedefinize dönüştürmek için düşmanınızın adına dokunun ve farklı silahlarınızı kullanarak onlara tam güçle saldırmaya başlayın.
 
Second Galaxy ilk bakışta başka bir uzay gemisi oyunu gibi görünse de aslında özünde rol yapma oyunu bileşenleri içerir. Örneğin, savaşlar arasında bir grup karakterle etkileşime girebilir, uzay geminiz için yeni silahlar ve kalkanlar satın alabilir ve hatta yeni uzay gemileri satın alabilirsiniz. Ayrıca avatarınızın seviyesini yükseltebilir ve hatta performansını artıracak implantlar satın alabilirsiniz.

ryo aksiyon macera
Langrisser Mobile A Second Before The War
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Second Galaxy 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Second Galaxy
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız