Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sango

Sango, daha önce gördüğünüz her şeyden tamamen farklı bir şekilde arkadaşlarınız ve tanıdıklarınızla bağlantı kurma olanağı sunan ilginç bir sosyal ağdır. Bu uygulama size başarılar yoluyla tamamen özelleştirilebilen bir arayüz sunar ve ayrıca sohbet etmeyi, yeni insanlarla tanışmayı ve hatta karaoke yapmayı ve söylemeyi kolaylaştırmak için odalarda bir dizi özellik içerir. Sango, daha geleneksel mesajlaşma hizmetlerinden kaçmak isteyen herkes için çok ilginç bir seçenektir.
 
Menülerinin akıllı tasarımı, Sango'yu kullanmaya başlamayı şaşırtıcı derecede kolaylaştırır. Uygulamayı ilk kez açtığınızda, hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanmak için Google veya Facebook kimlik bilgilerinizi kullanarak oturum açmanız yeterlidir. Bunu aradan çıkardıktan sonra, kişisel lobinizi özelleştirmeye ve dikkatinizi en çok çekenlerin adına dokunarak her türlü odaya erişmeye başlayabilirsiniz.

program
Neon Sundown Craft of Survival
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Sango 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Sango
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız