Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sand Balls

Sand Balls, her bir renkli top setini, altta görünen minibüse doğru hareket ettirmeniz gereken seviyelerden oluşan bir oyundur. Bunu yapmak için parmağınızı kumun üzerinde kaydırmanız ve yolun sonuna mümkün olan en fazla sayıda top almanızı sağlayacak tüneller yapmanız gerekecektir.
 
Sand Balls'daki grafikler her şeyi 3D olarak gösterir ve kontroller komplikasyon göstermez. Temelde toprağı seviyenin sonuna kadar götürmenize izin veren delikler oluşturmak için parmağınızı arayüze dokundurmanız gerekir. Ayrıca, diğer toplarla eşleşmeleri için beyaz toplarla karşılaşacaksınız, böylece düşdüklerinde bir araya gelecekler.
 
Akılda tutulması gereken bir başka şey ise, her seferinde toplarınızın yolunu değiştiren dönen platformlarla karşılaşmanızdır. Bu, minibüse mümkün olan en fazla sayıda topu almak amacıyla hangi yerleşimin size en çok fayda sağladığını incelemeyi çok ilginç kılmaktadır. Araca girdiğinizde, oraya başarılı bir şekilde ulaştırmayı başardığınız top sayısını görürsünüz.
 
Sand Balls ile akıllı telefon ekranınıza yapışmanızı engellemek için yine de basit bir oyuna bakıyorsunuz. Bu nedenle dikkat etmeniz ve birçok top toplayabileceğiniz alanları kaçırmamanız gerekir.

bulmaca macera platform
Stephs Revenge Magic the Gathering Puzzle Quest
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Sand Balls 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Sand Balls
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız