Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Şampiyona

Marvel Contestof Champions 2D, oyunda Marvel gezegeninin en sembolik kahramanlarından bazılarını kontrol ettiğiniz bir savaş oyunudur. Oyunun hikayesi size The Collector'ı tanıtır, ki bu Kang the Conquerer'a karşı epik bir savaş içinde yer almak için tüm evrenin süper kahramanlarını (ve kötü karakterleri) çağırır.
 
Marvel Contest of Champions'ın başında herhangi bir savaşta kullanmanız için sadece iki savaşçınız vardır. Ama yine de süper kahramanların ve kötü karakterlerin sayısı yüksektir: Spiderman, Hulk, Thor, Iron Man, Wolverine, Gamora, Juggernaut, Star Lord, Black Panther, Drax, The Punisher, Winter Soldier ve daha bir çoğu.
 
Marvel Contest of Champions oyununun oynanışı oldukça basittir ve çok fazla sanal tuşa gerek yoktur. Onun yerine, engelleri atlatmak için parmağınızı geriye doğru, saldırmak için ileri doğru, bir kaç kez saldırmak için düşman üzerine kaydırın ya da engellemek için ekrana dokunun.
 
Marvel Contest of Champions farklı oyun modlarıyla beraber gelir. Hikaye modunda, AI tarafından kontrol edilen sayısız düşmanla savaşmak zorunda olduğunuz farklı görevleri gerçekleştirebilirsiniz. Bu düşmanlar siz ilerledikçe daha çok güçlenir. Diğer taraftan, düello modunda, internet yoluyla diğer canlı oyunculara (ve onların süper kahramanlarına) karşı yarışabilirsiniz.
 
Görsel olarak, Marvel Contest of Champions muhteşemdir. Oyunun grafikleri göz alıcı karakter modelleri ve ayar tasarımlarıyla konsol versiyonunu kıskandıracak niteliktedir.
 
Marvel Contest of Champions, önemli toplama elementlerine de sahip çarpıcı bir savaş oyunudur, öyle ki karakterleri toplamak ve onların yeteneklerini geliştirmeniz gerekmektedir. Bu, oyunun kesinlikle en bağımlılık yaratan bölümüdür.

aksiyon macera
Poppy Squid E3 2022
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Şampiyona 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Şampiyona
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız