Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Roundguard

Roguelike türünü ve Peggle’ı seviyorsan Roundguard tam sana göre.
 
Roundguard, tilt benzeri fiziği, gani gani ganimeti ve türlü acayipliklerle dolu rastgele oluşturulan kalesiyle, zıpır mı zıpır bir dungeon crawler oyunu. Her yönüyle zıpır olan bu macerada, tehlikeli biçimde şirin canavar sürüleri ve zorlu roguelike ögeleri karşısında şansını dene!
 
Yaydibi Kalesi saldırı altında! Kralı kurtarmak, daha da önemlisi, altınını geri almak Roundguard’a düşüyor! Zindanın aşağısına ulaşmak için kahramanını tehlikenin ortasına atıp tehlikeli biçimde şirin canavar sürülerini geri püskürt. Sadece bir canın olduğundan, son boss’u alt etmek istiyorsan tehlikelerle baş etmeyi, stratejik tercihler yapmayı öğrenmen ve kahramanının becerilerinde ustalaşman gerekiyor. Ama merak etme, Roundguard daima kendini toplar!
 
Zıpır Ve Komik: Dungeon crawler türünde daha önce görülmemiş, tilt benzeri kolay alışılan oynanış.
 
Birden Fazla Sınıf: Her birinin kendi özgün becerileri, eşyaları ve arsız mizahı olan Savaşçı, Düzenbaz ya da Büyücü olarak oyna.
 
Rastgele Oluşturulan Zindan: Her oynayışında seviyeler, ilerledikçe oluşturulur. Görev etkinlikleri ve elit canavarlar rastgele yerleştirilir.
 
Avantajları Olan Kalıcı Ölüm: Öldüğünde, sonraki oynayışına özel bir aksesuar getirme şansın olur. Ne kadar çok altın toplarsan en güçlü aksesuarlardan birini toplama şansın o kadar artar.
 
Arızalarla Dolu Bir Ekip Kalenin renkli simalarıyla sohbet ederek aldığın görevlerde, neden bazı sıçanların krallarını öldürmek istediğini, yöremizdeki iskelet gençlerinin bu ara nelere gıcık kaptığını ya da tuvalete yetişemezsen Savaşçının ne yaptığını öğren.
 
Yığınla Ganimet: Stratejik seçenekler ve kombinasyon imkânları sunan etkileriyle 100’den fazla eşya ve aksesuar.
 
Göster Marifetini: Sıralamada diğer oyuncularla yarış ve kuralları esneten, zorlu yadigârların tümünde ustalaş.

Roundguard Wonderbelly Games dungeon crawler
HABERLER
Deemo Reborn Assemble with Care
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Roundguard 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Roundguard ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız