Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rogue Grinders

Yeni silahlar ve zırhlar toplayıp geleneksel rougelike oyunu Rouge Grinders'ta karakterinizi yükseltirken, canavarlar ve tuzaklarla dolu tehlikeli zindanları da keşfedin. Göreviniz, her zaman olduğu gibi, zindanın derinliklerinde gizli olan sıra dışı hazineyi bulmaktır.
 
Kahramanınızın hareket etmesi için zindandaki herhangi bir açık alana dokun. Bir düşmana yaklaşın ve eğer saldırı alanı içerisindeyseniz otomatik olarak gösterilecektir. Ve eğer öyleyse, onu yumruklamak için saldırı tuşuna basın!
 
Rouge Ginder'in zindanın ne kadar derinliklerine inerseniz, uğraşmanız gereken o kadar çok düşman ve tuzak olacak. Harekete geçtiğinde bir tuzakta durursanız veya düşmanlardan çok fazla yumruk yerseniz, kahramanınız ölür. Herhangi bir rougelike oyununda olduğu gibi, eğer ölürseniz baştan başlamak zorunda kalırsınız.
 
Rouge Grinders, farklı silah, zırh, düşman, tuzak ve seviyelerle dolu; büyüleyici, pikselli grafikleri ve bol miktarda içeriği barındıran basit ve eğlenceli bir Rougelike oyunudur.

ryo aksiyon macera
Idle Esports Tycoon Slime Defense - Idle Tower Defense
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Rogue Grinders 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Rogue Grinders
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız