Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rodeo Stampede

Rodeo Stampede esas amacınızın bir izdihamın ortasındaki vahşi hayvanları sürmek olduğu bir oyundur. Çok kolay gözükmüyor değil mi? Evet haklısınız, kolay değil. Çünkü her hayvanı ehlileştirmek için öğrenmeniz gereken kendi kişilikleri ve davranışları vardır.
 
Rodeo Stampede'deki sistem kontrolleri oldukça sezgiseldir ve dokunmatik ekranlara mükemmel şekilde uyum sağlamıştır. Bir hayvanı sürmek için parmağınızı bastırmanız gerekir, eğer ekrana bastırmayı bırakırsanız karakteriniz attan uçar ve takla atar. Eğer bir hayvanı sürerken başka bir hayvanın üzerine sağa tıklarsanız oturur ve onu sürmeye başlarsınız. Bu hayvanlar vahşi oldukları ve üzerlerinde çok uzun süre kalmanıza izin vermeyecekleri için dikkatli olun.
 
İlk defa bir hayvana bindiğinizde eğer onu yeteri kadar sürerseniz ehlileştirebilirsiniz. Hayvanınızı ehlileştirmeyi başardığınızda onunla bir resim çektirip bulutlardaki hayvanat bahçesine koymak için eve götürün. Bu hayvanat bahçesinde oynadıkça ve oyunda ilerledikçe kazandığınız altınları kullanabilirsiniz.
 
Rodeo Stampede orijinal oyun planı ve etkileyici grafikleriyle mükemmel bir oyundur. Filler, zebralar, devekuşları, bufalolar, zürafalar ve diğer birçok hayvana binmenin keyfini yaşayacaksınız. Ayrıca kendi uçan hayvanat bahçenizde güzel bir habitat oluşturabilirsiniz.

aksiyon macera
SoccerStar Battle Balls Royale
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Rodeo Stampede 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Rodeo Stampede
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız