Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rage Road

Rage Road, yolundan geçen tüm düşmanlara ateş ederken sonsuz araba kovalamacalarında hayatta kalmaya çalışırken dünyanın en iyi gizli ajanlarından biri olarak oynayacağınız eğlenceli bir arcade aksiyon oyunudur.
 
Rage Road basit bir oynanışa sahiptir: Arabanıza biner binmez otomatik olarak ilerlemeye başlar. Göreviniz, mermilerden kaçarken arabanın arkasına yaklaşan düşmanlara ateş etmektir.
 
Siperinizin güvenliğini bırakmak ve ateş etmeye başlamak için ekrana dokunmanız yeterlidir. Ne zaman ateş ederseniz, gizli ajan otomatik olarak en yakın arabanın tekerleklerine nişan alır.
 
Hedefinizi değiştirmek için parmağınızı ekranda hedeflemek istediğiniz araca veya insana doğru kaydırın. Arabalar daha fazla darbe alabilirken, bir arabayı yok etmek de içerideki tüm yolcuları yener. Bireysel insanlara ateş etmek daha hızlı olsa da, vurmaları daha zor olabilir.
 
Seviye bittiğinde, Rage Road, seviyedeki ne kadar başarılı olduğunuza bağlı olarak sizi bazı altınlarla ödüllendirecek. Bu altınlarla karakteriniz için yeni kıyafet parçalarının kilidini açabilirsiniz.

aksiyon macera hayatta kalma
Swing Loops Street Dunk!
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Rage Road 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Rage Road
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız