Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

QQ Speed

QQ Speed, 40'tan fazla farklı aracın direksiyonuna geçtiğiniz, çevrimiçi olarak AI kontrollü rakiplerinize karşı yarıştığınız ve ilk bitirmeye çalıştığınız 3 boyutlu bir kart yarış oyunudur.
 
QQ Speed'deki oyun, dokunmatik ekranlar için mükemmeldir. Aracınız her zaman hızlanıyor, bu yüzden tek yapmanız gereken, yönlendirmek için ekranın yanlarına dokunmak. Aynı anda her iki tarafa da dokunursanız, dönüşler arasında kayabilirsiniz. Son olarak, ekranın sol tarafında turbolar, muz kaskları ve daha fazlası gibi güçlendirmeleri kullanmak için bir düğme var.
 
QQ Speed'de birkaç farklı oyun modu, ayrıca bir ton parkur ve araç var. Başlangıçta sadece bir avuç araç arasından seçim yapabiliyorsunuz ancak oyunda ilerledikçe araçlarınızı geliştirip yenilerini satın alabiliyorsunuz. Her biri kendine özgü özelliklere sahip 40'tan fazla farklı araç var.
 
QQ Speed, Mario Kart veya Sonic ve Sega All Star Racing'e benzer eğlenceli bir kart yarış oyunudur. Muhteşem grafiklere ve sizi eğlendirmeyi garanti eden tonlarca yüksek kaliteli içeriğe sahiptir.

yarış aksiyon macera
Gems Clash Maysa ve Bulut
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
QQ Speed 0 / 10 0 oy
KÜNYE
QQ Speed
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız