Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Puzzle Wings

Puzzle Wings, hedefinizin aynı türden üç veya daha fazla parçayı eşleştirerek onları tahtadan çıkarmak olduğu ve yolunuza devam etmenize yardımcı olacak puanlar kazanmak olduğu '3'lü eşleştirme' tarzı bir bulmaca oyunudur.
 
Puzzle Wings'deki oynanış bu türün tipik bir örneğidir: oyun, içeriğini seviyelere ayırır. Her yeni seviye, bir öncekinden daha zor olacak. Her seviye aynı zamanda bir meydan okuma ile birlikte gelir: her seviyede değişecek iki özel parça türünü eşleştirerek en fazla puanı alın. Buradaki ana fikir, en az hamle ile en fazla puanı elde etmektir. Bunun için rastgele katılmamaya dikkat etmelisiniz. Bunun yerine, üçten fazlasını eşleştirmeye çalışın ve tahtanın çeşitli bölümlerinin eşleşmesine neden olacak hareketleri tespit etmeye çalışın, vb. Bu, oyunun sizi hareketlerinizi sadece bulmaca açısından değil, aynı zamanda stratejik açıdan da düşünmeye teşvik ettiği anlamına gelir. Ayrıca, bölümü tamamlamayı başarırsanız ve kalan hamleleriniz varsa, bunlar son komboda çoğalacak yıldız hamleleri olur.
 
Puzzle Wings, puanlar kazanmak için parçaları eşleştirdiğiniz başka bir oyundur.

bulmaca macera platform eşleştirme
City Cleaner 3D KingGodCastle
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Puzzle Wings 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Puzzle Wings
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız