Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Puzzle Breakers

Puzzle Breakers, 3'lü eşleştirme bulmacalarının unsurlarıyla birleştirilmiş bir rol yapma oyunudur ve bu, dalga dalga canavarları yok etmeye çalışmanız gereken süper eğlenceli ve dinamik oyunlarla sonuçlanır. Ortamın en üstünde her türlü düşman görünecek ve her dövüşten galip çıkmak için kahramanlarınızın en iyi saldırılarını kullanmanız gerekecek.
 
Puzzle Breakers, 3'lü eşleştirme bulmacalarına dayalı basit bir oynanışa sahiptir. Aynı renkteki taşları eşleştirerek, karakterlerinizin düşmanlara saldırdıklarında kullanmaları için enerji elde edersiniz. Bir sonraki nereye saldıracağınız konusunda stratejik olmak için her düşmanın durum çubuğuna göz atın. Aynı zamanda, kazanmak istiyorsanız kendi karakterlerinizin sağlığını korumanız çok önemlidir.
 
Mücevherlerle dolu her panoda, tüm sıraları ve taş sütunlarını bir kerede temizlemek için etkinleştirebileceğiniz bombalar ve diğer öğeleri de bulabilirsiniz. Bu, düşmanlarınızı nakavt etmek için daha iyi saldırılar için kombinasyonların kilidini açmak için de kullanışlıdır. Aldığınız ödüllerle bu büyülü dünyadaki kaynakların ve kalelerin kilidini açabilirsiniz.
 
Puzzle Breakers, her seviyeyi tamamlamaya çalışırken işleri karıştırmak için tonlarca farklı karaktere ve düşmana sahiptir. Tüm bu bulmacaları, öğeleri eşleştirerek ve her dövüşü kazanmak için düşmanlara saldırarak, haritanın her alanında ilerleyerek çözün.

ryo bulmaca macera
Mystery of Mortlake Mansion Elementals: The Magic Key
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Puzzle Breakers 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Puzzle Breakers
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız