Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Puzzle Adventure: Solve Mystery

Puzzle Adventure: Solve Mystery, oyuncuların her türlü felaketin gerçekleştiği büyülü bir evde iki karakterin gezinmesine yardımcı olduğu heyecan verici bir 3D bulmaca oyunudur.
 
Puzzle Adventure: Solve Mystery'nin oynanışı şu şekildedir: oyun boyunca, tamamlamanız gereken küçük görevler verilir (elektrik jeneratörünü bulun, bir kapıyı açın, bir nesne bulun...). Bunu yapabilmek için farklı odalarda dolaşmalı ve yolunuza çıkan farklı engellerden kaçınmalısınız. Bu nedenle, bu evi saran gizemi çözmeye devam etmek için bir yerden bir yere taşları taşımalı, tuğlalar kırmalı, köprüler oluşturmalı ve diğer görevleri yerine getirmelisiniz.
 
Seviyelerde ilerledikçe bir sonraki seviyeye geçmenize olanak tanıyan seviyelerin bulmacaları zorlaşır. Aynı zamanda evde olan korkunçlukların türleri keşfedersiniz. Cinayet kalıntılarını ve zemine tebeşirle çizilmiş şekilleri görürsünüz; kurt insanlar, hayaletler ve macerayı daha da eğlenceli hale getirecek her türlü doğa üstü unsuru bulursunuz.
 
Puzzle Adventure: Solve Mystery, her bir seviyedeki bulmacalar boyunca gizemi çözmeyi denerken eğlendiğiniz eğlenceli bir oyundur. Daha da ötesi, oyun hoş ve iyi tasarlanmış grafiklere ve muhteşem üretim değerine sahiptir.

bulmaca macera platform
Iron Man 3 Mini Football
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Puzzle Adventure: Solve Mystery 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Puzzle Adventure: Solve Mystery
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız