Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Pepi King

Pepi King, çocukların her ekranda görüntülenen çeşitli öğelerle etkileşimde bulunabilecekleri bir oyundur. Küçüklerinizin tüm seviyelerde hayal güçlerini serbestçe harekete geçmesi için harika bir yol.
 
Pepi King'deki önemli noktalardan biri, bir skor veya süre kısıtlaması konusunda endişelenmenize gerek olmaması. Etrafınızdaki eşyaları taşımak ve farklı tepkiler almak için onları istediğiniz gibi birleştirebileceğiniz her şeye sahipsiniz.
 
Pepi King'deki ilk seviye, temelde bazı garip fırınlarda lezzetli yemekler hazırlamak için farklı yiyeceklere dokunmak zorundasınız. Ancak, her ortamda tüm nesnelere göz atarken bazı aksiyonlar için çok fazla hayal gücüne ihtiyacınız olacak. Sadece bunun gibi, kalenin her bir bölümünde gizli olan tüm sırları çözebilirsiniz.
 
Pepi King, çocukların bütün krallıkları tamamlamak için her seviyede ürünlere dokunarak harika vakit geçirebilecekleri eğlenceli bir oyundur. Ayrıca oyun boyunca çok ünlü hikayelerden pek çok karaktere sahip olacaklar.

macera
Golf 2D Watch Later
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Pepi King 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Pepi King
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız