Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Paint by Number: Free Coloring Book

Paint by Number: Free Coloring Book, düzinelerce farklı görseli boyayarak hayal gücünüzü kullanabileceğiniz bir uygulamadır. Boyamayı seviyorsanız ve seçim yapabileceğiniz bir dizi farklı seçeneğe sahip olmak istiyorsanız, bu sanal kitabı indirin ve bu yaratıcı etkinliğin tadını çıkarın.
 
Ana menüde, aralarından seçim yapabileceğiniz tüm farklı bölümleri bulacaksınız: Çiçekler, hayvanlar, şehirler, objeler, manzaralar ... sonsuz olanaklar. En sevdiğiniz görüntüyü seçmek için parmağınızı aşağı doğru kaydırmanız ve kategorilerden birine erişmeniz yeterlidir. Ardından parmağınızı yatay olarak kaydırın ve aradığınız görüntüyü bulana kadar o kategoride bulunan tüm çizimleri keşfedin.
 
Bu bittiğinde, görüntünün satırlara bölünmüş olduğunu görürsünüz. Her alan bir renkle ilişkilendirilmiş bir sayı ile ilişkilendirilir. Buradaki amacınız, her bir alanı ekranın alt kısmında bulunan bir renkle doldurmaktır. Yakında, görselin canlandığını göreceksiniz!
 
Bu uygulama akılda tutularak tasarlanmıştır. Bu yüzden, renklerden birine tıkladığınızda, Number by Colour: Free Colouring Book o renkle doldurulması gereken alanları vurgular. Bu özellik, çizim alanınındaki hiçbir yerin farkedilmeden gitmemesinde emin olmanıza yardımcı olur.

bulmaca macera platform
Megabot Battle Arena FRAG Pro Shooter
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Paint by Number: Free Coloring Book 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Paint by Number: Free Coloring Book
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız