Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PBS KIDS Games

PBS KIDS Games öncelikle küçükleriniz düşünülerek tasarlanmış bir çocuk oyunları koleksiyonudur. Bu uygulamadaki 100'den fazla mini oyunun amacı eğlendirmek ve aynı zamanda matematik, dil ve bilim becerilerini eğitmek ve öğretmektir.
 
{appName}}'de 2-8 yaş arası küçük çocuklara yönelik yüzün üzerinde çocuk oyunu bulunmaktadır. Oyunlar, birçok farklı türde bulmaca, labirent, boyama oyunu ve tonlarca harika aktivite ile oldukça çeşitlidir. Ayrıca çoğu, eğlenirken matematik veya dil gibi çeşitli konuları öğrenebilecekleri şekilde tasarlanmıştır.
 
Çevrimdışından tamamen işlevsel olması ve çocuklarınıza herhangi bir uygulama içi reklam göstermemesi de dahil olmak üzere, başlangıçtan itibaren bu uygulamaya gerçekten harika koruyucu özellikler tasarlandı. Çevrimdışı yetenekleri sayesinde, olmaması gereken herhangi bir şeye erişme konusunda çok fazla endişelenmenize gerek kalmadan ve reklamlarla uğraşmadan küçük çocuğunuzun bu uygulamayla oynamasına izin verebilirsiniz.
 
{appName}}, çocuklara yönelik mini oyunların harika bir özetidir. Artık dünyanın dört bir yanındaki çocuklar aynı anda hem eğlenebilir hem de öğrenebilir. Oyun ayrıca yemyeşil, renkli görseller ve karizma dolu bir dizi karakterle birlikte geliyor.

macera
Archery Black Badminton League
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
PBS KIDS Games 0 / 10 0 oy
KÜNYE
PBS KIDS Games
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız