Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Open House

Open House, 3 eşleştirme oyunlarıyla iç tasarım oyunlarının en iyi kısımlarını birleştiren eğlenceli bir gündelik oyundur. Bu kez, denize sıfır bir eve sahip olan zengin bir adamı oynarsınız. Eve gittiğinde evin emlakçının fotoğraflarda gösterdiğine benzemediğini görür. Bunun yerine, içinde mobilya olmayan pis ve köhne bir binadır. Şimdi burayı dekore etmek size kalmış.
 
Mobilya, parke, duvar kağıtları ve diğer dekor ürünlerini satın alabilecek kadar para bulmak için 3 eşleştirme oyunları çözmelisiniz. Her bir seviyede sınırı sayıda hamleyle belirli sayıda parçayı yok etmelisiniz. Her bir bulmacayı çözdüğünüzde evinizin dekoru için harcayabileceğiniz paralar kazanırsınız. Dekore etmeye devam ettikçe geliştirmek ve düzenlemek için yeni öğelerin kilitlerini açarsınız. Parke ve duvarlarla başlayın ve ardından her şeyi en ince ayrıntısına kadar dekore edin.
 
Open House'nin ilgi çekici yönlerinden biri sıra evinizin parkeleri, duvarları, mobilyaları ve dekorasyonuna geldiğinde üç stil arasından seçim yapabilmenizdir, bu da özelleştirmek için daha fazla seçenek sunar.
 
Open House, evleri dekore ettiğiniz ve 3 eşleştirme bulmacaları çözdüğünüz bir oyundur. Daha da iyisi, muhteşem grafiklere sahiptir.

bulmaca macera platform
Murder Us Little Panda Earthquake Safety Tips
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Open House 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Open House
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız