Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

One Upon Light

One Upon Light adındaki bağımsız yapımda bizleri terk edilmiş bir bilim tesisi ve ışığa maruz kaldığı anda büyük acılar çeken akabinde de ölen bir bilim adamı bekliyor.

Oyundaki amacımız bahsettiğimiz ana karakteri bilim tesisinin labirente dönmüş odalarından kurtarmak. Yani kısaca oyunun her bölümü bir yerden diğer bir yere gitmeye dayalı olacak. Oyun boyunca tesisin gizemini çözeceğimiz ve ana karakterimizin bu ilginç hastalığı hakkında daha fazla bilgiye ulaşacağımız söyleniyor.

  Işığa maruz kalmadan karakterimizi bölümün diğer ucuna götürmeye çalışacağımız oyunun her bölümü giderek zorlaşacak ve bazen kendimiz için gölgeler yaratmamız gerekecek. Son olarak yapımcı ekip oyunun eskiden Dying Light olarak isimlendirildiğini fakat bu ismin başka bir firma tarafından kapılması sonucunda oyuna One Upon Light isminin verildiğini söylüyor.

one upon light bağımsız playstaiton 4 game lab bulmaca puzzle
VİDEOLAR
HABERLER
To The Moon Where The Water Tastes Like Wine
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
One Upon Light 0 / 10 0 oy
KÜNYE
One Upon Light
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız