Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

My Town : Preschool Free

My Town : Preschool Free, bu ünlü çocuk oyunları serisinin yeni bir yayınıdır. Bu kez, çocuklar bir anaokuluna giderler ve karakterleri kendi hikayelerini yaratmak için kullanırlar. Çocuklar okuldaki her bir sınıfı keşfederken çok eğlenecekler.
 
Çocuk oyunlarının tamamında olduğu gibi My Town : Preschool Free küçük çocukların bile eğlenebileceği bir oyun planına sahiptir. Sadece ekranın üst kısmında bulunan karakterleri eşsiz hikayeler oluşturmak için sahnelerden birine sürükleyin.
 
My Town : Preschool Free, çocukların öğrenirken eğlenecekleri çok sayıda farklı sınıfa sahiptir. Bu oyunda, çocuklar sadece karakterlerle etkileşime girmekle kalmaz aynı zamanda daha fazla hikaye yaratabilecekleri yeni sahneler de keşfederler.
 
My Town : Preschool Free kullanılabilecek çok sayıda farklı karaktere ve keşfedilecek ortama sahiptir. Çocuklarınız bütün nesnelerle ve karakterlerle etkileşime geçerken oldukça eğlenecekler.

macera çocuk
My Town : School Free My Town Grandparents House
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
My Town : Preschool Free 0 / 10 0 oy
KÜNYE
My Town : Preschool Free
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız