Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

My Town : Best Friends' House

My Town: Best Friends 'House, My Town destanından bir çocuk oyunudur. Bu durumda arkadaşlarınızın yaşadığı daireyi ziyaret edersiniz. Orada, karakterlerinizi istediğiniz gibi hareket ettirirken eğlenmenize izin veren her türlü etkinliği tamamlayabileceksiniz.
 
My Town: Best Friends 'House'da muhtemelen bu tür oyunlarda görmeye alışkın olduğunuz aynı oyunu bulacaksınız. Ekranın üst kısmında, ayara eklemek istediğiniz karakterleri seçmek için kullanabileceğiniz bir düğme bulacaksınız. Aynı zamanda, farklı eylemler gerçekleştirmek için ekranda gördüğünüz herhangi bir öğeye dokunabilirsiniz.
 
Dairenin içinde, tüm farklı odalarda dolaşabilirsiniz. Bu evde video oyunları oynayabileceğiniz veya sevimli küçük bir evcil hayvana bakabileceğiniz büyük bir oturma odası bulacaksınız. Ayrıca mangalda yemek yapabileceğiniz ya da farklı bitkiler ekip sulayıp eve biraz doğayı getirebileceğiniz terasa da çıkabilirsiniz.
 
My Town: Best Friends 'House, kendi hikayelerinizi yaratmak için tüm farklı karakterleri ekleyebileceğiniz tonlarca ayar getiriyor. Ayrıca, oynadıkça oyunu daha da eğlenceli hale getirmek için yeni karakterlerin kilidini açabilirsiniz!

macera eğlence
My Town : Farm Free My Town Hotel
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
My Town : Best Friends' House 0 / 10 0 oy
KÜNYE
My Town : Best Friends' House
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız