Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Munin

 
    Dağları yerinden hareket ettirebileceğinizi bir düşünsenize! Gerçekçi fizik, İskandinav rünleri, döner platformlar ve çok sayıda gri hücreler, siz Odin'in elçisi Munin'e, onun kendi 2D-macerasında, gücünü geri kazanmak için yapacağı Yggdrasil yolculugunda yardım edeceksiniz.
 
İSKANDİNAV MITOLOJİ DÜNYASINA BİR MACERA

   Munin bir kuzgundur, Odin'in sadık habercisi, şimdi kanatlarını kaybetmiş ve Loki tarafindan bir ölümlü kıza dönüştürülmüş. Uçamıyor ve kararlıdir, o kayıp tüylerini geri almak ve Asgard'a dönmek için Yggdrasil'ın dokuz dünyasını adım adım geçecektir.
 
    Munin engelleri aşmak ve bulmacaları çözmek için değişen ortamlarla birlikte geleneksel yana doğru kayan bir oyun deneyimi sunmaktadır. Çevredeki öğeleri bükerek, oyuncular sütunlardan köprüler oluşturur, duvarları zemine çevirir veya yeni yollar açarlar.
 
   Anahtarlar, hareketli ortamlar veya fiziki ortama etki eden eşyalar gibi ileride görülecek oyun öğeleri bulmacalara daha fazla derinlik katacak: oyun dünyası çevrildiğinde kayalar ve enkazlar, gürültüyle yuvarlanacak ve düşecek. Su veya lav gibi sıvılar buna göre akacak ve İskandinav rünleri kuzgunun kayıp tüylerine giden yolu gösterecektir.
Munin dokuz inanılmaz dünya, 81 heyecan verici düzey ve 7 saatlik keyifli bir oyun zamanı sunmaktadır.
 

Munin Gojira Bağımsız Indie Daedlic Entertainment Platform Macera
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ (14 / 18) Tümünü Gör »
HABERLER
Total War: Attila One Piece: Super Grand Battle X
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Munin 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Munin
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız