Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MotoGP 21

Başlangıç noktasındaki yerini al ve şimdiye kadarki en gerçekçi ve sürükleyici MotoGP™ oyununa hazır ol.
 
MotoGP'NİN EN İYİLERİ
MotoGP, Moto2 ve Moto3 sınıflarıyla 2021 Sezonunu dibine kadar yaşa.
120'den fazla resmi sürücü, 20'nin üzerinde pist ve benzersiz bir gerçekçilik seviyesindeki yeni ve geliştirilmiş özellikler ile en sahici ve sürükleyici 2 tekerlekli yarış deneyimini yaşa. Üstelik ilk defa Long Lap Penalty geliyor.
Tarihe geçmiş 40'tan fazla sürücü ve bu sürücülerin efsaneleşmiş motosikletleriyle MotoGP™ tarihini yaşa.
 
OYUNUNU PLANLA
Menajerlik kariyerinin kontrolünü tamamen eline al: Resmi bir takıma katılmak ya da yeni bir takım yaratmak sana kalmış. Ardından teknik ekibini seç. Bu ekip, sana sezon ve kariyerin boyunca destek olarak en iyi sözleşmeyi seçmek ve motosikletini geliştirmek gibi konularda önemli kararlar vermene yardım edecek.
En yüksek sınıflara çıktıktan sonra ise kendi Junior Team'ini kurup onları her açıdan yöneteceksin.
 
HER AYRINTI KONTROL ALTINDA
Yarışın her unsurunu bizzat kendin kontrol edip yönettiğinde verdiğin her karar önem taşıyor. Yakıt seviyesine, Frenlerin sıcaklığına ve yıpranan Lastiklere dikkat et. Sürüş tarzına ve yarışın koşullarına göre önemli kararlar ver.
 
ŞIK BİR ŞEKİLDE KAZAN
İster motosikletini kullanırken ister etrafa bakarken olsun, MotoGP 21'de tarz çok önemlidir. Onlara gerçekte kim olduğunu göster! Kaskını, kıyafetini, çıkartmalarını, yarış numaranı ve desenini 5 inanılmaz grafik düzenleyici ile özelleştir!
Üstüne bir de herkesi sürüş tarzınla etkile! Ayrıca makine öğrenmesine dayalı devrim niteliğindeki nöral yapay zeka sistemimiz, müthiş iyileştirmelerle geri dönüyor: Gelmiş geçmiş en heyecan verici yarışlarda A.N.N.A.'nın yeni yüzlerini keşfetmeye hazır ol!
 
Arkadaşlarına çevrimiçi meydan okuyarak eğlenceyi yeni bir seviyeye taşı ya da Race Director modunda kendi etkinliklerini yarat ve Özel Sunucularımız sayesinde sorunsuz ve gecikmesiz bir deneyimin tadını çıkar.

MotoGP 21 Milestone Dorna Sports
HABERLER
Ninja Gaiden: Master Collection Blizzard Arcade Collection
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
MotoGP 21 0 / 10 0 oy
KÜNYE
MotoGP 21 ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız