Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MotoGP 20

MotoGP 20 ile iyice eksiksiz hale getirilmiş olan menajerlik kariyeri modunun tüm heyecanını yaşa ve 2020 sezonuna katılıp katılmayacağına karar vererek resmi sürücülerle yarış ya da tamamen yeni bir takıma katıl.
 
Daha gerçekçi fizik sistemini, zenginleştirilmiş grafikleri, sürücülerin yeni 3 boyutlu modellerini, resmi MotoGP takım menajerlerinin yüz taramalarını ve yeni animasyonları keşfet. Yakıt ve lastik sarfiyatını yönetmeyi öğren.
 
Motosikletini ve kıyafetini özelleştir! En iyi sponsor ve desen kombinasyonunu bul, renkleri ve malzemeleri seç. Her şeyi şık bir şekilde koordine et!
 
Efsane sürücülerle yarış! MotoGP tarihini yeniden yaşamana olanak sağlayan yeni tarihi içerik ve yeni bir oyun modu seni bekliyor.
 
Arkadaşlarına meydan oku, özel etkinlikler oluştur ve ayrı sonucular tarafından desteklenen yeni çok oyunculu mod deneyimi sayesinde yarış direktörü ol!

MotoGP 20 Milestone PS4 Xbox One Switch PC Stadia
HABERLER
Pathway Spiritfarer
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
MotoGP 20 0 / 10 0 oy
KÜNYE
MotoGP 20 ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız