Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Blade

Mortal Blade, bire bir düellolarda tonlarca düşmanla savaşabileceğiniz Infinity Blade'e benzer bir aksiyon oyunudur. Kazanmak için engellemeniz, kaçınmanız ve elbette kazanmaya karşı karşı saldırı yapmanız gerekir. Kaybetmek bir seçenek değil.
 
Mortal Blade'deki oynanış, neredeyse ünlü Infinity Blade ile aynıdır. Ekranın sol tarafında, soldan sağa hareket ederek saldırıları önlemek için düğmeleriniz var. Parmağınızı ekranın ortasına kaydırmak ise saldırmanızı sağlıyor. Ve düşmanınızla aynı saldırıyı doğru zamanda yaparsanız, onu engelleyebilirsiniz.
 
Başladığınızda mevcut tek karakter kılıcı ve basit zırhı olan bir savaşçıdır. Ancak dövüşleri kazandıkça ve ilerlemeye devam ettikçe, savaşırken kullanabileceğiniz tonlarca yeni silah ve zırhın kilidini açabilirsiniz. Her silah ve zırhın, kendi yararınıza kullanabileceğiniz kendi özel nitelikleri de vardır.
 
Mortal Blade, gerçekten eğlenceli olan bir 3D aksiyon oyunudur. İyi grafiklere sahip ve dokunmatik ekranları harika kullanıyor. Temel olarak, kesinlikle incelemeye değer bir aksiyon oyunu.

aksiyon macera
Beach Volleyball 3D Music Hero
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Mortal Blade 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Mortal Blade
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız