Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Fishing 2019

Monster Fishing 2019, akvaryumunuza eklemek için yeni balık arayışı içinde dünyayı dolaştığınız bir 3D balıkçılık oyunudur. Şaşırtıcı olan şey, hepsi 3D olarak gerçekçi şekilde yeniden oluşturulan 250'ye kadar farklı balık toplayabilmeniz.
 
Monster Fishing 2019'daki balıkçılık sistemi çok basit. Çubuğu doğru anda başlatmak için bir tuşa basın ve bir balık ısırdığında, yakalamak için aynı tuşa tekrar basın. Bazen bazı ek hareketler yapmanız gerekebilir, ancak yapmanız gereken özellikle karmaşık bir şey değil.
Bir balık avlama seansından diğerine, balık toplama ekipmanınız için her türlü iyileştirmeyi satın almak için karınızdan elde ettiğiniz parayı kullanabilirsiniz. Yeni olta, yem ve daha fazlasını satın alın. Ayrıca tüm balıklarınızı depolamak için yeni havuzlar satın almanız da gerekecek.
 
Monster Fishing 2019, çok iyi grafiklere sahip ve balık tutmanız için yüzün üzerinde farklı konum sunan eğlenceli bir balıkçılık oyunudur.

simülasyon macera balıkçılık
Goose Goose Duck Falling Frontier
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Monster Fishing 2019 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Monster Fishing 2019
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız