Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Miraculous Ladybug and Cat Noir - Official

Miraculous Ladybug and Cat Noir popüler animasyon dizisi Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir'in resmi video oyunudur. Burada, Hawk Moth ve 'akumas' gibi kötü kahramanlarla yüz yüze geleceğiniz heyecan verici bir macera boyunca Ladybug veya Cat Noir'e eşlik etme şansına sahip olacaksınız.
 
Miraculous Ladybug ve Cat Noir'deki kontroller, Subway Surfers ve diğer benzer oyunlarda gördüğümüzle benzerdir. Sadece iki yönde hareket etmek için parmağınızı sola veya sağa kaydırmanız yeterli. Parmağınızı yukarı kaydırırsanız, atlamanızı sağlar ve aşağıya doğru kaydırırsanız zeminde kayarsınız. Bu hareketleri tamamladıktan sonra, tüm engelleri atlatıp olabildiğince çok jeton toplayabileceksiniz.
 
Miraculous Ladybug ve Cat Noir'da, her seviyede bir dizi hedefi tamamlamanız gerekir. Bazı seviyelerde, hedef belirli sayıda kurabiye toplamaktır, diğerlerinde ise belirli sayıda engelin altına girmeniz gerekir. Hedefinize ulaştığınızda, seviyeyi tamamlayacak ve bir sonraki aşamaya geçebileceksiniz.
 
Miraculous Ladybug and Cat Noir, Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir'in resmi lisansı ve mükemmel grafikleri ile birlikte gelen olağanüstü bir platformudur. Dizinin hayranlarının kesinlikle seveceği gerçekten eğlenceli bir oyun.

macera
Evony The King's Return Fantasy Tour
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Miraculous Ladybug and Cat Noir - Official 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Miraculous Ladybug and Cat Noir - Official
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız