Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mini World: Block Art

Hayal gücünüzü çok iyi çalıştırın ve Minecraft'a benzeyen (aslında çok daha iyisi) bir 'sandbox' oyunu olan Mini World: Block Art'ın sonsuz bir dünyayı keşfedin. Ölümsüz olduğunuz ve dilediğiniz her şeyi yaratabileceğiniz klasik yaratıcı modda oynayın ya da hayatta kalma modunda daha savunmasız bir karakter olarak ne kadar süre dayanabileceğinizi görün. Her iki mod da tek başına veya diğer çevrimiçi oyuncularla oynanılabilir.
 
Mini World: Block Art'ın oynanışı, söz konusu Minecraft'a çok benzer. Başka bir deyişle, envanterinize eklemek için çevreden blokları mayın edebilir, her türlü malzemeden onlarca farklı araç oluşturabilir ve ortamınızdaki tonlarca farklı nesneyle etkileşime girebilirsiniz. Kazma, kürek, kılıç... aynı zamanda makineli tüfekler, matkaplar, fiyonklar ve daha pek çok şey yapabilirsin.
 
Mini World: Block Art, her yönden muhteşem bir 'sandbox' oyunudur. Bu oyun sadece olağanüstü grafiklere sahip değil, aynı zamanda etkileşime girebileceğiniz çok sayıda eşyaya sahip. Bu yeterli değilse, aynı zamanda dünyanın her yerinden insanlarla ortak sunucularda ya da tek başınıza ve arkadaşlarınızla özel bir sunucuda oynama seçeneği de mevcut. Bu büyük oyunu oynamak için günlerce bile saatler geçirebilirsiniz.

ryo macera keşif
"Project Whateley" Port City: Ship Tycoon
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Mini World: Block Art 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Mini World: Block Art
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız