Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MilkChoco

MilkChoco, beş oyuncuya kadar iki takımı zorlu açık ortamlarda yüzleşmek için zorlayan çok oyunculu bir oyundur. Oyuncular iki zıt taraftan birini seçebilirler: süt veya çikolata. İki takımın her birinde birkaç meslek bulacaksınız: saldırgan, doktor, bombardıman uçağı, keskin nişancı, vb...
 
Oyun planı oldukça sezgiseldir: kumandanın sol tarafı ile karakterinizi hareket ettirebilir ve sağ tarafı ile nişan alabilirsiniz. Görüş alanınızda düşman olduğu sürece karakteriniz otomatik olarak ateş edecektir; bu nedenle göreviniz doğru bir şekilde nişan almak... ve bir ya da iki tane el bombası atmaktır.
 
Oyunlar genellikle çok hızlıdır ve kısa bir sürede biter, bu nedenle eğer en başta düşmanlarınızı yok etmeye başlamamışsanız oyunda birşeyler yapma şansınızı kaybedebilirsiniz. Ayrıca, bazı sahnelerin çok büyük olduğunu ve labirente benzediğini unutmayın.
 
MilkChoco her kesimden oyuncuya hitap eden temasıyla inanılmaz derecede eğlenceli bir çoklu oyuncu oyunudur. Bonus olarak, görselleri muhteşemdir.

aksiyon macera
Hero Shooter Epic Heroes War
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
MilkChoco 0 / 10 0 oy
KÜNYE
MilkChoco
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız