Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Merge Mansion

Merge Mansion, büyükannesinin malikanesini ziyaret etmek için kırsalda genç bir kadına eşlik ettiğiniz sıradan bir oyundur. Bu yer yıllar geçtikçe kötüleşti ve kusurlarını onarmak ve eskisi gibi parlamasını sağlamak için mevcut tüm kaynaklarınızı kullanmak size kalmış.
 
Merge Mansion'da, aksiyonu yukarıdan aşağıya bir perspektiften görmenizi sağlayan 3B grafikler bulacaksınız. Bu oyunda, öğeleri eşleştirmek için sadece bulmacaları çözmek zorunda değilsiniz. Ayrıca bu karakterler ve onların geçmiş hikayeleri hakkında daha fazla şey keşfetmek için kız ve büyükannesi arasındaki diyaloglara da katılmalısınız.
 
Bu konağın her köşesini onarmak üzere nesnelerin kilidini açmak için yapmanız gereken tek şey 3'lü eşleştirme bulmacasını çözmek. Bu iyi bilinen oyunu kullanarak, kullanabileceğiniz daha fazla nesnenin kilidini açmak için öğeleri eşleştireceksiniz. Nihai hedefiniz, bu muazzam malikaneye güzellik ve şan getirmek.
 
Merge Mansion sizi bu büyük konağın arazisine götürür ve tüm kusurlarını onarmanız için size meydan okur. Şehrin konforunu geride bırakarak, eğlenceli bulmacaları çözerken kollarınızı sıvayıp bu evin her yerini tamir etmeye başlayacaksınız.

bulmaca macera platform
Rocket Royale Horror Brawl
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Merge Mansion 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Merge Mansion
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız