Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Merge Dragons!

Merge Dragons! farklı bir ton bulmacayla yüzleşmeniz, gizli parçaları keşfetmeniz ve daha önce hiç görülmemiş güçler vermeniz için size meydan okuyan bir beceri oyunudur. Eğer bulmacaları seviyorsanız ve gizemle dolu yeni bir maceranın keyfini çıkarmak istiyorsanız, her türlü gizli manzarayı keşfedin.
 
Bu maceranın oynanışı gerçekten çok basittir, bu yüzden hem gençler hem de yaşlılar, minik yaratıklarla dolu bu maceranın keyfini çıkarabilir. Bulmacaları çözmek ve seviyeleri tamamlamak için, aynı parçalardan üçünü bir araya getirmelisiniz. Merge Dragons! tahtası hamlelerinize duyarlıdır. Bu yüzden yapmanız gereken tek şey, onlara daha büyük bir güç vermek ve onları aynı görünümlerle birleştirmeye devam etmek için üç aynı şekli toplamak.
Bu macerada farklı seviyelerde ilerlerken, oyun daha da zorlaşmaya başlayacak çünkü kullanmanız gereken şekillerin bölümleri bloke edilecek, bu da size mevcut olan araçlarla çözmeniz gereken zor bir duruma sokacak.
 
Merge Dragons! oyununda pratik olarak herhangi bir şeyi birleştirebilirsiniz ve tüm birleşimleriniz manzara üzerinde bir çeşit sonuç verecektir. 600'den fazla farklı seviye ile yüzleşin ve etkileşimde bulunabileceğiniz yüzlerce nesneyi keşfedin ve bu muhteşem macerada sizi güçlendirecek güçleri keşfedin.

bulmaca macera platform
AMazing TD Cosmic Buddies Town
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Merge Dragons! 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Merge Dragons!
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız