Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mars Pop - Bubble Shooter

Mars Pop - Bubble Shooter, renkli topları uzaya fırlatmanız gereken Puzzle Bobble tarzında bir oyundur. Bu türdeki diğer oyunlardan temel farkı, uzayda geçmesi ve diğer oyunculara karşı oynamanıza izin vermesidir. Hatta Facebook arkadaşlarınıza ilginç top atışları için meydan okuyabilirsiniz.
 
Mars Pop - Bubble Shooter'ın oynanışı, türdeki geri kalan oyunlarla neredeyse aynıdır. Sadece topu atmak istediğiniz yönde ekrana basmanız yeterli. Her zaman olduğu gibi, bir grup topu kırarken diğerlerini düşürürsünüz, ekstra puan kazanırsınız.
 
Arkadaşlarınıza meydan okumanın yanı sıra, küresel turnuvalara katılabilir ve sıralamada daha yükseklere çıkmaya çalışabilirsiniz. Bu özellikle ilginç olabilir çünkü oyun kullanıcı profilinizi kişiselleştirmenize, bir isim seçmenize ve avatarın görünümünü seçmenize izin verir.
 
Mars Pop - Bubble Shooter, bu türdeki tüm oyunlarda olduğu gibi oldukça eğlenceli bir top atış oyunudur. Bunun dışında harika grafikleri ve güçlü bir çevrimiçi modu vardır.

bulmaca macera platform eşleştirme
Talking Friends Superstar Revived Witch
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Mars Pop - Bubble Shooter 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Mars Pop - Bubble Shooter
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız