Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Magic: ManaStrike

Magic: ManaStrike, bir 'planewalekers'ın kontrolünü ele geçirdiğiniz gerçek zamanlı bir strateji düello oyunudur. Sizin göreviniz önünüzdeki tüm kartları kullanarak rakibinizi yenmektir.
 
Magic: ManaStrike'ın oynanışı Clash Royale ve diğer benzer oyunlara çok benziyor. Amacınız rakibinizin 'planewalker'ını yok etmek ve kendi savunmanızı yapmak. Bunu yapmak için, savaş alanındaki yaratıkları çağırmak için elinizdeki farklı kartları kullanmalısınız. Bu kartları kullanmak için, her geçen saniyede kazandığınız mannaya ihtiyacınız var.
 
Kartlarınızı yükseltmek için savaşlar arasındaki sürenizi, yeterli paraya sahip olduğunuz sürece kullanın. Birimleriniz ne kadar iyi olursa, o kadar fazla yaşam puanı ve saldırı puanı elde edersiniz, bu yüzden kazanmak için daha fazla şansınız olur. Her biri kendi mana rengine sahip beş farklı planewalker arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca, hem yaratıklar hem de büyüler olmak üzere birkaç düzine farklı kart toplayabilirsiniz.
 
Magic: ManaStrike, harika görseller, çok çeşitli birimler ve geleneksel Clash Royale mekaniğine birkaç yeni eklemeler sunan mükemmel bir gerçek zamanlı strateji düello oyunudur. Akılda tutulması gereken bir oyundan bahsediyoruz, özellikle Magic: The Gathering hayranları tarafından.

strateji taktik
Blade Waltz Sihirli Dunya
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Magic: ManaStrike 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Magic: ManaStrike
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız