Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Magic Castle Piano Tiles

Magic Castle Piano Tiles, her bir notaya tam olarak doğru anda dokunma sıranızın sizde olduğu sıradan bir oyundur. Bunu doğru yaparsanız, her notayı doğru şekilde vurduğunuzda size gerçek zamanlı olarak çalınan hoş bir melodi (kendi seçtiğiniz) ile ödüllendirilirsiniz. Piano Tiles'da olduğu gibi diğer piyano oyunlarından çok uzakta değil - sadece bu sefer her nota bloğu sevimli prenseslerden oluşan bir ekip.
 
180'den fazla farklı klasik kompozisyon arasından seçim yapabileceğiniz Magic Castle Piano Tiles'da çeşitlilikten asla mahrum kalmayacaksınız. Başlamak kolay, ilk önce notalarınızın hangi prensese dönüşmesini istediğinizi seçin. Çalmak için bir melodi seçtikten sonra, tek yapmanız gereken her bir müzik parçasını tamamlamak için hafifçe vurmaktır. Bununla birlikte, bu konuda çevik olmanız gerekecek, çünkü bazı dokunuşlar birbirine çok yakın zamanlanmıştır ve ekranın altına düşmeden önce onlara vurmanız gerekecek. Bir notayı kaçırırsanız, tekrardan baştan başlamak zorunda kalacaksınız.

ritim müzik macera
Random Card Defense Real Superhero Kung Fu Fight Champion
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Magic Castle Piano Tiles 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Magic Castle Piano Tiles
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız