Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MY Little Fantasy: Healing RPG

MY Little Fantasy: Healing RPG standart RPG oyunu ve 'tıklama'' otomasyonunun eğlenceli bir karışımı. Şimdi bir çift maceracının hayatına dalıyorsunuz, canavar ordularına karşı kesintisiz bir mücadele veriyorsunuz. Amacınız mümkün olan en iyi takımı oluşturana kadar güçlü olmak.
 
MY Little Fantasy: Healing RPG'nin oynanışı çok basit. Tek yapmanız gereken karakterinizin rakiplere daha sert vurması için ekranınıza arka arkaya basmak. Ekranınıza dokunmazsanız, yine de saldıracak, ancak fazla zarar vermeyecektir. Her birkaç saniyede özel bir saldırı becerisini aktif hale getireceksin.
 
Ne zaman on düşmanlık bir seti bitirirseniz, kendinizi oyunda yeni bir yere ışınlamış olarak bulacaksınız. Ancak, her canavar grubunu tamamlamadan önce, sadece diğer düşmanlarınıza göre daha fazla hasar vermeyecek aynı zamanda onlara yardım etmek için yeni, daha küçük yaratıkları da çağıracak büyük patronla yüzleşeceksiniz.
 
MY Little Fantasy: Healing RPG, çok sayıda canavar, kostüm, yer ve karaktere sahip eğlenceli bir 'tıklayıcıdır'. Ancak, en dikkat çeken, grafiklerinin muhteşem olmasıdır.

ryo aksiyon macera
The Spike GETCHA GHOST
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
MY Little Fantasy: Healing RPG 0 / 10 0 oy
KÜNYE
MY Little Fantasy: Healing RPG
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız