Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Life Goes On

 
    Bugüne kadar çok sayıda zorlayıcı oyunla karşılaşmamıza rağmen "Life Goes On"daki kadar ölmeyeceğinize emin olabilirsiniz; çünkü sizin gönüllü ölümünüz bir başkasının yolunu açıyor. Infinite Monkeys adlı bağımsız geliştirici tarafından hazırlanan "Life Goes On"daki asıl amacımız "yaşam kadehi"ni ele geçirmek. Yaşam kedehini ele geçirmek içinse bir şövalye olarak ölmemiz; çocuklarımıza ve torunlarımıza yol açmamız şart.

     Life Goes On'da dev çiviler, lavlar, elektrikli tuzaklarla dolu bölümlerde ilerlemeye çalışıyoruz. Oyundaki amacımızsa her bölümde bulunan yaşam kadehlerine sahip olmak. Malesef bölümlerde mutlaka şövalyelerimizi feda etmemiz de gerekiyor. Bazen çivilerin üstüne atlayacak ve sonraki şövalyenin üstümüze basarak karşıya geçtiğine tanıklık edeceğiz. Bazense elektrik akımını sağlamak için iletken madde rolüne bürünüyoruz. Kimi zamansa donarak buz kütlesi haline gelmemiz gerekiyor.
 

Puzzle Bulmaca platform Bağımsız Life Goes On Infinite Monkeys
VİDEOLAR
LEVEL 22, Gary's Misadventures Call of Duty: Advanced Warfare
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Life Goes On Alkan Adakaner 7 / 10 oy
KÜNYE
Life Goes On
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Editör Notu: Türü sevenlere.
7,0
2.0
0
OY
0
SON GÜNCELLEMELER
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız