Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

League of Berserk

League of Berserk, kendi karakterinizi oluşturabileceğiniz ve diğer oyuncuların karakterleri dahil çok sayıda düşmanla yüzleşebileceğiniz bir RPG ve dövüş oyunları kombinasyonudur. Savaş sistemi basittir: kahramanınız otomatik olarak saldırır, ancak yetenekleri etkinleştirebilir ve doğru zamanda iksirler kullanabilirsiniz.
 
Savaşları kazandığınızda tecrübe ve para elde edersiniz. Tecrübe ile seviyenizi yükseltebilir ve karakterinizin özelliklerini (güç, atiklik, şans, yapı) geliştirebilirsiniz. Para ile, öte yandan, daha iyi silahlar, zırhlar ve benzerlerini alabilirsiniz.
 
Her ne kadar savaşlar ilk başta çok strateji gerektirmiyor gibi görünse de aslında gerektirir. Silah ve zırh seçiminizden iksirleri kullandığınız ana kadar verdiğiniz her karar savaşın gidişatını değiştirir. Örneğin, iksirleri kullanacağınız ana karar vermek önemlidir.
 
League of Berserk, bazı oldukça iyi grafiklere, çok sayıda meydan okumaya, kilidini açabileceğiniz düzinelerce türde karaktere ve gerçekten ilgi çekici bir macera moduna sahip bir aksiyon RPG'sidir.

ryo aksiyon macera
Jurassic World Alive Merge Decor
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
League of Berserk 0 / 10 0 oy
KÜNYE
League of Berserk
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız