Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

KonoSuba: Fantastic Days (JP)

KonoSuba: Fantastic Days, Natsume Akatsuki tarafından yazılan ve Kurone Mishima tarafından çizilen popüler isekai hafif romanlarına dayanan sıra tabanlı bir RPG'dir. Bu RPG'nin tamamen yeni bir hikayesi olmasına rağmen, romanlarla aynı karakterleri içeriyor: Aqua, Megumin, Eris, Darkness, Kazuma Sato ve daha fazlası.
 
KonoSuba: Fantastic Days'in iki farklı oynanış türü var; çeşitli savaş modları ve oyunun hikayesinin ortaya çıktığı görsel roman tarzı sahneler. İki oyun türü birbirinden ayrılamaz ve oyunun her seviyesini geçtikçe ekibinize eklemek için yeni öğeler veya yeni karakterler içerebilecek yeni sahnelere erişirsiniz.
 
Benzer RPG'lerin aksine, KonoSuba: Fantastic Days'in aktif, Final Fantasy tarzı bir savaş sistemi ile eğlenceli savaşları var: Sıranız geldiğinde sadece siz harekete geçebilirsiniz, ancak ne yapacağınıza karar verirken düşman saldırabilir. Savaşlar sırasında, düşman ordularıyla yüzleşmeniz ve savaşa gönderdiğiniz kahramanlara saldırıları sürdürmeniz gerekir.
 
KonoSuba: Fantastic Days, çeşitli karakter sınıfları, nadirlik seviyeleri ve neredeyse sonsuz çeşitlilik yaratan temel cazibeleri ile keşfedilecek birçok karaktere sahiptir. Geniş karakter kademesi arasından seçim yapın ve en karmaşık seviyeleri bile yenmek için dengeli bir kahraman ekibi oluşturun. Ve birkaç kahramanınız eksikse, oyunun gatcha sistemi ile daha fazlasını elde edebilirsiniz.
 
Genel olarak, KonoSuba: Fantastic Days, Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo'nun büyüsünü akıllı telefonunuzun ekranına getiren harika bir RPG. Teknik düzeyde, oyun muhteşem ve savaşlar çok eğlenceli. Bununla birlikte, olumsuz bir not, bazı kadın karakterlerde abartılı hayran hizmetleri olacaktır.

ryo aksiyon macera
Badminton 3D Find 3D
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
KonoSuba: Fantastic Days (JP) 0 / 10 0 oy
KÜNYE
KonoSuba: Fantastic Days (JP)
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız