Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Knives Crash

Knives Crash, size en keskin bıçakları kullanarak üç kullanıcıya meydan okuma şansı veren eğlenceli bir çevrimiçi çok oyunculu oyundur. Göreviniz, bıçaklarınızın yardımıyla diğer oyuncuların saldırılarından kurtulmaktır. Bu aksiyon dolu oyunda keskin bıçakları toplayın ve size yaklaşan herkesi yok edin.
 
Knives Crash'in oynanışı çok basittir ve Agar.io veya Slither.io gibi oyunlarla neredeyse aynıdır. Karakteriniz, ne pahasına olursa olsun korumanız gereken küçük bir dairedir. Yerden topladığınız bıçaklarla bir kalkan oluşturun; ne kadar çok bıçak alırsanız, kalkanınız o kadar büyük ve varlığınız o kadar yıkıcı olur.
 
Rakiplerinizi yok etmek için onları yemek zorundasınız. Başka bir deyişle, bıçak kalkanlarına nüfuz edin ve daireyi odadan çıkarın. Knives Crash çok basittir; Eğer ondan daha büyükseniz, başka bir rakibe karşı savaşı kazanırsınız. Kalkanlarınız her çarpıştığında bıçak kaybedersiniz, bu yüzden her zaman rakibinizden daha fazlasına sahip olduğunuzdan emin olun, yoksa oyun sizin için biter.
 
Çok sayıda kahramana dönüşebileceğiniz bu eğlenceli bu macerada odadaki üç oyuncuyu yenin ve bıçaklarınıza yaklaşan herkesi yok edin. Knives Crash'te karakterinizi odadaki en güçlü karakter olacak şekilde özelleştirin ve kimsenin sizi yok etmesine izin vermeyin.

platform macera
Badminton League Virus Crashers
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Knives Crash 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Knives Crash
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız