Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jurassic Park Builder

Jurassic Park Builder oyuncuların baştan sona, hem karada hem de denizde kendi Jurassic Park'larını oluşturabilecekleri bir strateji ve yönetim oyunudur: sahibi sizsiniz ve siz karar verin.
 
Oyuncular seçtikleri yerlere istedikleri binaları dikerek, nasıl isterlerse o şekilde tasarlayıp inşa edebilirler. Ziyaretçiler için bir otele, eğlenceli etkinliklere ve elbette çeşitli dinozor türleri için farklı kafeslere ihtiyaçları olucak.
 
Jurassic Park Builder'da 60'dan fazla kara ve deniz yaratığı arasında farklı dinozorlar bulucaksınız. Oyuncular onları yetiştirip toplayabilecekler, onları sergilemenin yanı sıra ayrıca seviyelerini arttırabilir ve diğer dinozorlara karşı savaşlara katılmalarını sağlayabilirsiniz.
Oyuncuların direk olarak kontrol edemediği yaratıkların da bulunduğu, dinozorlar arasındaki bu yüzleşmeler mükemmel şekilde 3D'de yeniden oluşturulmuştur ve bu yüzden oyunun ihtişamını Tyrannosaurus Rex'de görebilirsiniz.
 
Jurassic Park Builder muhteşem bir strateji ve yönetim oyunudur, burada sadece park kaynaklarının dengesini sağlamakla kalmaz aynı zamanda dinozorlarla direk olarak ilgilenmeniz de gerekir.

strateji taktik yönetim
Dragons: Rise of Berk Ninja Turtles: Legends
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Jurassic Park Builder 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Jurassic Park Builder
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız