Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

John Wick Hex

John Wick Hex dünyaca sevilen film serisinin profesyonel tetikçisi John Wick gibi düşünmenizi ve hamle yapmanızı sağlayan hızlı tempolu ve aksiyon odaklı bir strateji oyunudur. Filmin perde arkasındaki yaratıcı ekiplerle yakın iş birliği içinde oluşturulan John Wick Hex, hikâye evrenini genişletirken serinin klasik gun fu tarzını yakalayarak dövüş temalı satrancı bir video oyunu olarak hayata geçiriyor. Oyuncuların hızlı kararlar vermesi ve gerçekleştirecekleri her eylem ve saldırının sonuçlarını göz önüne alması gerekiyor.

Stratejik hareketlere dayalı dövüşü benzersiz şekilde harmanlayan John Wick Hex, filmlerdeki eşsiz taktiksel dövüşlerin ruhunu yakalıyor ve strateji ile aksiyon video oyunu türleri arasındaki ince çizgiyi ortadan kaldırıyor. Yeni silahlar, kıyafet seçenekleri ve mekânların kilidini açmak için ana hikâye modunda (oyun için yaratılan orijinal hikâyeyi içerir) iyi bir performans göstererek ilerleyin. Her silah, kullanacağınız taktikleri ve oynama yönteminizi değiştirir. Cephane sınırlı ve gerçekçi görünüme sahiptir; bu nedenle, şarjör doldurma sürenizi ayarlayın ve görev sırasında bulduğunuz silahlardan en iyi şekilde yararlanın.

John Wick Hex, filmin tarzını olağanüstü bir grafikli siyah beyaz tasarım ile tamamlıyor ve görkemli rollerinin yanı sıra seslendirme sanatçısı olan Ian McShane ve Lance Reddick gibi dünyaca ünlü isimleri ağırlıyor.

John Wick Hex John Wick Keanu Reeves Strateji Game Oyun
HABERLER
Terminator: Resistance Total War Saga: TROY
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
John Wick Hex 0 / 10 0 oy
KÜNYE
John Wick Hex
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız