Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hotel Blast

Hotel Blast, eski bir oteli temizlemek ve restore etmek için çok sayıda 3 eşleştirme bulmacası çözdüğünüz bir oyundur. Özellikle, miras olarak bir otel alan ve bu oteli eski ihtişamına kavuşturmak isteyen bir kişiyi canlandırırsınız.
 
Oteli temizlemek ve odalarını restore etmek için bulmacalar çözmelisiniz. Oyun planı oldukça basittir: temelde, panodan benzer nesnelerin yok olması için en az iki benzer nesneye dokunmalısınız. Basit bir dokunuşla satırları ve sütunları temizlemenize yardımcı olmak için ekranda görünen araçlara dikkat etmelisiniz. Olabildiğince az hamleyle her bir seviyenin başında sunulan hedefi tamamlamalısınız.
 
Her bir bulmacayı çözdükçe yardımcınız oteli temizler ve odaları toplar. Odaları mevcut üç farklı iç dizayn stili arasında seçim yaparak süsleyebilirsiniz.
 
Hotel Blast oyununda bulmacalar çözerek ve eski bir otele çeki düzen vererek eğlenebilirsiniz. Oynadıkça, daha önceki sahibi hakkındaki sırları da öğrenirsiniz.

bulmaca macera platform eşleştirme
Six Hexagon The Killbox: Arena Combat
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Hotel Blast 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Hotel Blast
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız