Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Home Pin

Home Pin, oyuncuların bir lordun olabildiğince çok hazine toplamasına ve eşi ile birlikte aldığı harap evi yeniden dekore etmesine yardımcı oldukları, gittikçe daha da popüler hale gelen 'Pull the Pin' türünde bir bulmaca oyunudur. Her bir seviyede, eğer başarılı olmak istiyorsanız, lord ve hazinesini birbirinden ayıran bir dizi çubuğu dikkatlice çekmelisiniz.
 
Oynanışı kolaydır: her seviyede, en az üç unsur görürsünüz (hazine, lord ve çubuklar). Bununla birlikte, ilerledikçe her şeyi daha da ilginç hale getiren yeni unsurlar ortaya çıkmaya başlayacaktır.
 
Bazı seviyelerde, lord ya da hazinenin üstünde asılı olan bir kazan lav olacaktır. Diğer seviyelerde ise lord suya düşmeme ve benzeri konularda dikkatli olmalıdır. Ana fikri, lavanın dökülmemesi ya da lord için suyun tehdit oluşturmaması ve hazineyi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalmamak için çubukları stratejik bir şekilde çekmektir. Her bir seviyenin sonuna, eviniz için bir parça mobilya kazanırsınız. Ayrıca ev için geliştirmeler ya da üzerine yeni evler inşa edebileceğiniz daha fazla arazi satın alabilirsiniz.
 
Home Pin, bu lordun hazineyi almasına ve eşiyle mutlu bir şekilde yaşamasına yardımcı olmak için mantık ve etraflıca düşünmeyi kullanabileceğiniz çok sayıda seviyeye sahiptir. Bu, bulmacaları çözmek ve hazineleri toplamak için biraz zaman öldürebileceğiniz mükemmel bir 'Pull the Pin' oyunudur.

simülasyon macera
Imperio: Rising Civilization STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Home Pin 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Home Pin
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız