Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

HellCopter

HellCopter, bir helikopter kullanma ve helikopterden tüm soyguncuları vurma heyecanını hissettiren gündelik bir oyundur. Her bir binanın etrafında dolaşarak düşmanları bulmalı ve soygunu önlemek için yüksek doğruluk seviyesinde ateş açmalısınız.
 
3D grafikler soyguncuların saklandıkları yerleri bulmanıza olanak tanır. Bunun gibi, düşmanlarınızla nişan almak için her bir karaktere dokunun. Şunu unutmayın, helikopter daha da hızlanarak ilerler ve bu nedenle tüm düşmanları durdurmak için hızlı bir şekilde ateş açmanız gerekir.
 
Ekranın üst kısmında, seviyenin ne kadarını tamamladığınızı gösteren bir gösterge görürsünüz. Bu sayede, süre dolmadan öldürmeniz gereken daha çok düşman var mı anlamakta problem yaşamazsınız. Aynı şekilde, skorunuzu artıran atış komboları da oluşturabilirsiniz.
 
HellCopter, yüksekten düşmanları vuran bir polis memurunun yerine geçtiğiniz oldukça eğlenceli bir oyundur. Helikopterin hareketlerinden faydalanarak düşmanlarınızı görebilir ve onları vurarak çok para kazanabilirsiniz.

macera
Street Dunk! Sushi Roll 3D
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
HellCopter 0 / 10 0 oy
KÜNYE
HellCopter
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız