Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hang Line

Hang Line bir 3D kaya tırmanışı oyunudur. Amacınız basit. Güvenilir kazmanız ve kancanızla mümkün olduğunca yükseğe çıkın, dağdan dağa tırmanın. Yol boyunca agresif keçiler, düşen kayaçlar ve çok daha fazlası dahil olmak üzere düzinelerce tehlikeye atılmak zorunda kalacaksınız.
 
Hang Line'daki kontrol sistemleri sezgiseldir. Dokunmatik ekranlar için çok iyi adapte olduğundan nasıl oynanacağını zaten bileceksiniz. Ekranda herhangi bir yere dokunduğunuzda kanca ortaya çıkacak. Kanca karlı kayaya düzgün bir şekilde saplanması gerekir (belirli bir beyaz alanla belirtilir). Karşılaştığınız tek sorun, kilitlendikten sonra parçalanabilecek tonlarca karlı nokta olması.
 
Hang Line'da, oyunun yaratıcıları tarafından özel bir gündemle açıkça tasarlanan kırk farklı seviye olduğunu göreceksiniz: Bazı seviyelerde bulunan gizli yıldızların üçünü de bulmak zorundasınız. Ayrıca, asıl amacınızın mümkün olan en yüksek puanı elde etmek olduğu sonsuz bir dağa hiç durmadan tırmanacaksınız.
 
Hang Line mükemmel grafikler, orijinal oynanış, artı eğlenceli ve aksiyon dolu mekaniği ile çok eğlenceli bir tırmanma oyunu. Sonuçta bu oyunda gerçek bir kazanan.

platform macera
Battle Balls Royale Hang Line 2
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Hang Line 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Hang Line
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız