Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gummy Bear Runner

Gummy Bear Runner, hem oynanışı hem de kendine has renkli grafikleri açısından Temple Run veya Subway Surfers gibi popüler oyunlara benzeyen eğlenceli bir 3D sonsuz koşucu oyunudur.
 
Gummy Bear Runner'da 2009'da viral hale gelen ünlü sanal şarkıcı Gummy Bear Jelly olarak oynayacaksınız. Bu oyunun sonsuz seviyelerinde, göreviniz olabildiğince çok para toplarken ve engellerden kaçarken olabildiğince uzağa seyahat etmek.
 
Gummy Bear Runner'ın basit bir oynanışı var: Şeker ayıcığı kahramanınız sahnede otomatik olarak koşuyor, ancak yolunuza çıkan her şeyi atlatmak size kalmış. Engellerden kaçınmak, karakterinizi hareket ettirmek için parmağınızı yukarı, aşağı, sola veya sağa kaydırmak kadar basittir.
 
Son olarak, macera boyunca topladığınız paraları yeni görünümlerin kilidini açmak, güçlendirmelerin seviyesini yükseltmek veya bir engele çarptıktan sonra bir yarışa devam etmek için kullanabilirsiniz.

macera
Duddu My Virtual Pet Power Wash! Cleaning Simulator
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Gummy Bear Runner 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Gummy Bear Runner
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız