Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Godzilla Defense Force

Godzilla Defense Force, oyuncuların Dünya Gezegenini, birçoğu TOHO filmlerinin klasiklerinden olan tonlarca dev canavarın saldırısından korumak zorunda olduğu bir tıklayıcı oyunudur. Neyse ki sadece karasal kuvvetlerin değil, aynı zamanda Godzilla'nın ve yol boyunca yakaladığınız diğer canavarların da yardımını alacaksınız.
 
Godzilla Defense Force'daki oyun sistemi çok basit. Temelde, görünen tüm canavarları yok etmek için ekrana hızlıca dokunmanız gereken bir tıklayıcı. Ayrıca her 10 dalgada bir, yenilenlerden daha zor olan dev canavarlarla yüzleşmek zorunda kalacaksınız. Ve onları yenerseniz, normal olarak onları yakalayabilirsiniz.
 
Godzilla Defense Force'un en eğlenceli özelliklerinden biri de şüphesiz canavarları yakalamaktır. 20'den fazla klasik filmden birkaç düzine farklı karakter için kart alabilirsiniz. Ayrıca bir canavar kartınız olduğunda, o sırada savaştığınız düşmana daha büyük hasar vermek için oyun sırasında kullanabilirsiniz.
 
Oyuna başlayarak tek bir sahnede savaşmanız gerekiyor: Tokyo. Yine de, canavarları yendikçe ve para kazandıkça, Londra ve Sydney gibi dünyadaki diğer büyük şehirleri savunmaya başlayabilirsiniz. Bu şekilde şehre giden Kaijus dünyasını serbest bırakabilirsiniz.
 
Godzilla Defense Force, şüphesiz Android'de bulunabilecek en eğlenceli tıklama oyunlarından biridir. Bunun nedeni, aksiyon kartları kullanma, Kaijus'un zayıf noktalarından yararlanma veya canavarlar üzerinde son hamleler yapma olasılığı sayesinde, geleneksel olarak basit ve tekrarlayan bir oyunu çok daha eğlenceli bir şeye dönüştürmeyi başarmasıdır.

strateji taktik
Granny's house - Multiplayer escapes Sword Art Online: Alicization Rising Steel
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Godzilla Defense Force 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Godzilla Defense Force
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız