Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GOAL

GOAL gol atmak dışında her şeyi unutabileceğin bir futbol oyunudur: yapman gereken puan almaktan seni caydıracak 30'dan fazla farklı gol kralını yenmektir.
 
GOAL oyununda, oyuncuların şut çekmek, yön belirlemek, ve topa vurmak istedikleri gücü ayarlamak için parmaklarını kullanmaları gerekiyor.
 
Her aşamada amaç 90 saniyede en yüksek puanı almaya çalışmaktır. Üst köşelerdeki ya da direk yakınındaki goller daha çok puan getirdiği için bunlara daha çok dikkat edilmesi gerekir, fakat bunu başarmak oldukça zordur.
 
Her bir seviyede, GOAL uygulamasının 36 farklı gol krallarından biriyle karşılaşıcaksınız. Hepsiyle karşılaşıcaksınız: şefler, basketbol oyunucuları, robotlar, duvarcı ustaları... oyunda her birinin kendine özgü yeteneği vardır.
 
Penaltı atışlarında size yardım etmesi için istediğiniz zaman kullanabileceğin bir dizi güce sahip olucaksınız: ateş başlatıcısı, sevenlerden yardım ve çok daha fazlası.
 
GOAL, futboldaki en heyecanlı anlardan birine odaklanan çok eğlenceli bir futbol oyunudur: penaltı şutu. Üstelik, en iyi olanın kim olduğunu görmek için Facebook arkadaşlarınızla da oynayabilirsiniz (ancak, bu seçenek tamamen size bağlıdır).

spor
Okey Plus Backgammon – Lord of the Board
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
GOAL 0 / 10 0 oy
KÜNYE
GOAL
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız