Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fury Unleashed

Fury Unleashed, modern roguelite platform oyunlarının (Dead Cells ve Rogue Legacy gibi) verdiği ilhamın eski moda platform oyunlarının (Contra ve Metal Slug gibi) nostaljik anılarıyla birleştirilmesiyle oluşturuldu. Bu oyunda yaşayacağın deneyimin yukarıda bahsedilen oyunlar kadar akılda kalıcı olmasını sağlamak amacıyla, yarattığımız bu eseri beş yıl boyunca en iyi hale getirmeye çabaladık ve hayal kırıklığına uğramayacağına yürekten inanıyoruz.

En değerli kaynağının mürekkep ve her odanın bir çizgi roman karesi olduğu yaşayan bir çizgi romanın sayfalarını keşfet. Büyük beğeni toplayan Fury Unleashed serisinin yaratıcısı olan John Kowalsky'nin neden bir yaratıcılık krizi yaşadığını öğren ve bunu aşmasına yardımcı olup olamayacağını gör.

Öfkeni serbest bırakmak için düşmanları yeterince hızlı bir şekilde öldür ve yara almadan önüne çıkan her şeyi parçalayarak ilerle. Kusursuz bir şekilde oynamayı öğren ve tüm oyunu tek bir epik komboyla bitir!

Seni zorlayacak Zor modu (becerilerini sınar) veya Kolay modu (zorluk parametrelerini istediğin gibi ayarlayabilirsin) seç. Oyunu Zor modda bitirerek daha da zor olan İnanılmaz ve Efsanevi modların kilidini aç. Hoşuna gitmiyorsa veya etrafta küçük çocuklar varsa kan ve vahşeti devre dışı bırak. Tek başına oyna veya yerel bir eşli oyun oturumu için bir arkadaşını davet et. Kahramanının becerilerini kendi oyun tarzına göre seç, görünümünü değiştir ve hatta yüz grafiğini kendi yüzünle değiştir!

Elle tasarlanan seviyeler ve prosedürel üretim algoritmalarının karışımıyla oluşturulan dünyaları keşfet. Oynarken sana yardımcı olacak en iyi öğeleri seç ve sonraki denemelerin için kalıcı yükseltmelerin kilidini aç.

Gözle görülür biçimde özgün olan çizgi romanların sayfalarında ilerle ve yaratıcısının eskiz defterinin içine dal. Her düşmanın davranış düzenlerine hakim ol ve toplam 40 elebaşının üstesinden gel. Tüm bunlara Witcher, Bulletstorm ve Shadow Warrior'un müziklerini yapan Adam Skorupa ve Krzysztof Wierzynkiewicz tarafından bestelenen epik bir oyun müziği eşlik ediyor.

Fury Unleashed Awesome Games Studio çizgi roman temalı rougelite aksiyon platform
HABERLER
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered Mortal Shell
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Fury Unleashed 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Fury Unleashed ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız