Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fun Run 2

Fun Run 2 bitiş çizgisine ulaşan ilk kişi olmaya çalışan bir hayvanı kontrol ettiğiniz çılgın bir 2D salon oyunudur. Problem şu ki hayvanınıza ek olarak, diğer çevrim içi oyuncular tarafından kontrol edilen başka yarışçıların da olacağı.
 
Fun Run 2'nin oyun kurgusu oldukça basittir: karakteriniz düz bir çizgide koşar ve siz de gerektiğinde zıplama butonuna (ekranın sağında), nesneleri kullanmak için de başka bir butona (ekranın solunda) basmanız gerekir. Senaryoda ortada dağılmış nesneler diğer oyuncudaki ışını vurmak ya da koruyucu kaskı etkinleştirmek gibi çeşitli hileleri gerçekleştirmenize izin verir.
Fun Run 2 yarışı boyunca, karakterinizin bir kaç kez ölmesi normaldir. Hayvanınız havada her patladığında zaman kaybedersiniz; ancak hiç bir şey olmamışsa yarışa devam edebilirsiniz. Amacınız diğerlerinden daha önce bitiş çizgisine gelmek.
 
Fun Run 2 oldukça eğlenceli çoklu oyuncu platform oyunudur. Oynamak için internete bağlı olmanız gerekir. Yarışlar bir dakikadan biraz daha fazla sürer, bu yüzden oyun zaman öldürmek için idealdir.

platform aksiyon macera
Fun Royale Fun Run
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Fun Run 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Fun Run 2
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız