Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Find Out: Find Something & Hidden Objects

Find Out: Find Something & Hidden Objects, gizli nesne alt türüne eğlenceli ve sıradan bir eklemedir. Bu oyunda, her türlü eşya ile darmadağın olmuş bir görüntüde saklı çeşitli nesneleri bularak görme keskinliğinizi test edebilirsiniz.
 
Find Out: Find Something & Hidden Objects'te oynanışı öğrenmesi kolaydır. Piknik yapan insanlar, dükkanlar ve paketlerle dolu bir cadde, hayvanlarla dolu bir orman, apartman ve daha fazlası gibi her biri yeni bir yerde farklı bir animasyonlu görüntü içeren düzinelerce seviye var. Her senaryoya eşlik eden, ekranın altında listelenen bir dizi nesnedir. Senaryoda bu nesnelerden birine dokunduğunuzda, listenin üstü çizilir. Listede olmayan bir şeye dokunursanız, puan kaybedersiniz.
 
Her turun sonunda, performansınıza bağlı olarak en fazla üç yıldız kazanabilirsiniz. Mümkün olan en yüksek puanı almak istiyorsanız, tüm nesneleri çok fazla zaman kaybetmeden bulmanız, ekrana rastgele dokunmaktan kaçınmanız ve daha fazlası gerekir.
 
Find Out: Find Something & Hidden Objects, güzel olduğu kadar eğlenceli de olan bir oyundur. Bir yandan eğlenirken bir yandan da gözlem becerilerinizi geliştirmeye çalışın.

bulmaca macera platform
D4DJ Groovy Mix Farlight 84
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Find Out: Find Something & Hidden Objects 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Find Out: Find Something & Hidden Objects
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız